+36703650548 | info@aqua-garant.hu | INGYENES szállítás 10000Ft feletti vásárlásnál!

+36703650548 | info@aqua-garant.hu | INGYENES szállítás 10000Ft feletti vásárlásnál!

Hírek

☝A mai naptól minden rendelés után jár a pont!☝
2023.09.27
☝A mai naptól minden rendelés után jár a pont!☝

Szeretnénk jutalmazni azt a sok-sok kedves visszatérő vásárlónkat, akik ebben az évben is velünk együtt pecáznak, illetve természetesen az újonnan érkezőket is.


Így a mai naptól minden rendelés után pontokat írunk jóvá, amelyeket akár a következő vásárlás alkalmával levásárolhattok, vagy gyűjthetitek is őket!

A fizetési mód kiválasztásánál lévő ablakban tudjátok eldönteni egy jelölőnégyzettel, hogy fel szeretnétek-e használni az eddig összegyűjtött pontjaitokat vagy sem.

A jövőben biztosan fogunk egyedi promixes kiegészítőket csak és kizárólag pontokért elérhetővé tenni! Így érdemes lehet gyűjtögetni is.

Egy pont egy forintnak felel meg és a webáruházban szereplő összes Promix termékre felhasználható, illetve akár a szállítási költségre is. A megrendelt termékek árának 5%-a kerül pontként jóváírásra minden kiszállított rendelés után. Tehát ha rendelsz tőlünk 10000 Ft értékben terméket, rögtön 500 ponttal gazdagodsz.

A regisztrációért és a hírlevélre való feliratkozásért 100-100 pont jár, így aki még nem tette meg most érdemes regisztrálni.

Nagyon fontos, hogy a pontok gyűjtéséhez fiókregisztrációra van szükség!

A rendelésenkénti megkapott pont, a jóváírás dátumától számított 1 évig érvényes!

Jó gyűjtögetést mindenkinek!

A Promix csapata!