+36703650548 | info@aqua-garant.hu | INGYENES szállítás 10000Ft feletti vásárlásnál!

+36703650548 | info@aqua-garant.hu | INGYENES szállítás 10000Ft feletti vásárlásnál!

Hűségprogram

1.Fontos tudnivalók

  • A kedvezményt csak regisztrált felhasználó tudja érvényesíteni!

  • Minden már regisztrált felhasználó jelentkezzen ki és be a böngészőjébe, mert belépéskor aktiválódik a kedvezmény!  
  • Minden megszerzett pont a vásárlástól számított egy évig érvényes!
  • Minden kedvezmény csak és KIZÁRÓLAG Promix termékekre vonatkozik. A webáruház egyéb forgalmazott márkáira (Preston, Milo, Guru, stb.) nem érvényes!
  • A jutalom nem aktiválódik automatikusan a szint elérésekor, kivéve a 0. szint! (Lásd 6.pont)
  • Valószínűleg itt is mint minden újonnan kiépített rendszernél elő fognak fordulni hibák, de ne aggódjatok ha bármilyen problémába ütköztök a hűségprogrammal kapcsolatba hívjátok nyugodtan és kérlek türelemmel és megértéssel a ügyfélszolgálatunkat és készségesen segíteni fogunk. Nem fog elveszni senki kedvezménye!

  • Jelenleg éles teszt fázisban van a rendszer, így a paraméterek esetleges változásának jogát fenntartjuk.

 

 

2.Felület

 

A hűségprogram menüjéhez kattints a bal alsó sarokban lévő “Jutalmak” gombra. 

Ezután ha regisztrált tagja vagy az oldalunknak akkor be is léptél a hűségprogramba és a menü üdvözlő oldala fogad, melyen látod a meglévő pontjaid és szinted. 

Amennyiben nem regisztráltál még, talán itt az idő, hogy megtedd! :)

Lentebb látható két lehetőség a “Szerezz pontot” és az “Előnyök”  nevű gomb.

  • Az első lehetőségre ha kattintasz láthatod az aktuális célokat amelyekkel pontokat gyűjthetsz.

 

  • Az “Előnyök” gomb alatt pedig az elérhető jutalmak rejtőznek.

 

A menü legalján pedig az ajánlás funkciót láthatod, mellyel Te is és az általad meghívott is jól járhat.
Jelenleg ha meghívsz valakit, és teljesít egy rendelést Te 10% kedvezmény kupont kapsz a meghívottad pedig 1000 Ft kedvezményes kupont.

A menü tetején látható egy másik felületváltó gomb amellyel a meglévő rendeléseid tudod véleményezni, természetesen ezekért is jár a pont. (Lásd 5. pont “Véleményezés").3.Pontrendszer

 

Nyolc szintet különböztetünk meg 0-7. Ebből a 0. szinten kezd minden regisztrált felhasználó, ezen a szinten 1,5 % kedvezmény jár a Promix termékekre.
Minden további szinten 3-3 % kedvezmény jár, így a maximális elérhető kedvezmény a 7-es szinten 21% a teljes árból a Promix termékekre.

4.Célok/küldetések

 

A hűségprogram elindításához is próbáltunk sok teljesíthető feladatok létrehozni, a legalapabbaktól kezdve, mint minden rendelés után jár 500 pont, illetve minden általunk küldött e-mail megnyitása, elolvasása, a különböző közösségi oldalakon való megosztásokig mind mind pontot ér. Minden cél elérésével gyűjthetsz pontokat. 

Próbáljuk majd folyamatosan bővíteni az elérhető feladatok számát, hogy minél könnyebben elérhessétek a kívánt kedvezményi szintet.5.Véleményezés

 

Az oldalunkon jelenleg is van véleményezés funkció, ami továbbra is megmarad és reméljük segítitek a döntéshozásban horgász társaitok ezután is ebben a formában, de lehetőség van a hűségprogramba is pluszban véleményezni. Akár mindkét helyre feltüntethetitek az észrevételeiteket.

Szint fejlődéshez való pontot csak a hűségprogramban való véleményezéssel kaptok. 

Jelenleg 300 pont jár a véleményért, illetve 200 ha képet is töltesz fel. És ha a megrendelés kiszolgálásáról is beszámolsz még 100 pont üti a markod.

6.Jutalom aktiválása

 

Nagyon fontos, hogy a 0. szint kivételével a többi szint elérésekor nem aktiválódik automatikusan a megkapott kedvezmény, ehhez a következőt kell tenni:

A bal alsó sarokban lévő “Jutalmak” gombra kattintva megjelenik a hűségprogram menüje, amelyben látható egy “Szerezd meg  a Jutalmakat” feliratú gomb, erre kattintva megjelenik egy kuponkód.

Ez a kuponkód mindig az aktuális szint kedvezményét tartalmazza. Így a következő rendeléskor ezt aktiválni kell  a kosár oldalon egyszer és véglegesíteni a rendelést. Amint a rendelés átvételre került, a rendszer automatikusan alkalmazza a profilra a megadott % kedvezményt.

Ha ezidő alatt a böngészőben a profilba be vagy jelentkezve nem fogod látni a változást mert a rendszer bejelentkezéskor frissiti az adatokat, igy ajánlatos rendelés előtt ha esedékes volt a szintváltás ki és újra be kell jelentkezni a profilba!

 Így a leendő rendelésekkor már nem kell kupont beírni, csak ha új szintet értél el!

Jelenleg beimportáltuk visszamenőleg a meglévő rendeléseiteket is :), így van aki  már a magasabb szinteket is elérte, nekik nagyon fontos, hogy a legnagyobb értékű kuponnal történjen a vásárlás, egyrészt, hogy az adott rendelésből is a nagyobb kedvezményt kapd meg, másrészt pedig a rendszer abba a csoportba fog áthelyezni amelyik kupont aktiválod, tehát nem kell sorba aktiválgatni őket!