????AJÁNDÉK VERSENYLÁDA ESŐ A PROMIXNÉL????
Régóta kacérkodsz a versenyhorgászat gondolatával? Esetleg éppen most tervezel egy versenyláda beszerzését?
Gondoltunk egy merészet, összehívtuk az összes Promix csapattagot majd olyan eszméletlenül jól sikerült esőtáncot jártunk, hogy a végén profi versenyládák potyogtak az égből!
Úgy döntöttünk, hogy 2023-ban 6️⃣ szerencsés vásárlónknak bearanyozzuk a napját ezen ládák egyikével!
Mit kell tenned azért, hogy a Te öledbe hulljon az egyik PRESTON INCEPTION STATION versenyláda?
1️⃣ Rendelj legalább 30.000.- Ft értékben Promix termékeket a www.aqua-garant-pellet.hu weboldalunkon, így már be is kerülsz a kalapba.
2️⃣ Vedd célba kedvenc horgászvizedet és élvezd a horgászat minden pillanatát az újonnan beszerzett Promix termékeiddel, miközben az aktuális játékfordulóban Fortuna istennő Rád mosolyoghat!
A “Promix Versenyláda Eső” játékunk 2023. február 1. napjával leadott rendelésekkel vette kezdetét és 2023. december 20.-ig tart!
A versenyládák sorsolásának időpontjai:
????2023 március 31.
????2023 május 31.
????2023 július 31.
????2023 szeptember 29.
????2023 november 30.
????2023 december 20.
Amennyiben az egyik fordulóban nem Te nyertél, ne csüggedj, részt veszel a következő sorsoláson IS.
Nagyobb eséllyel pályáznál a 3 darab fehér vagy 3 darab grafitszürke PRESTON INCEPTION STATION versenyláda egyikére? Minél többször rendelsz oldalunkról a feltüntetett érték fölött, annál több rendelésszámmal veszel részt a játékban! Figyelem! Minden 30000Ft feletti rendelés, MINDEN sorsoláson részt vesz! Növelnéd az esélyedet? Ha többször rendelsz a a megadott érték felett, annyiszor kerülsz be a kalapba, így akár 6-8-10x-es esélyt is adhatsz magadnak :)
Készen állsz az idei év legnagyobb fogására? Akkor pakold tele a kosaradat mindennel, mi hal szem szájnak ingere és szállj be Te is az értékes ajándék versenyládák egyikéért!